Benefit and risk assessment of fish in the Norwegian diet
Inngår i serie: VKM Report (2022:17)
Frost Andersen, Lene Nettressurs Engelsk utgitt 2022
Frost Andersen, Lene Nettressurs Engelsk utgitt 2022
*0012193599 *00520230503082212.2 *007cr *008230503s2022 no eo 0 nob *00900000nam a22000005c 4500 *019 $bge *020 $a9788282593922 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922135076502201 *035 $a(NO-DIMO)b9523d7f-a4aa-446a-bbfb-9291749bd306 *035 $a(NO-LaBS)20753745(bibid) *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000018562 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000018562 *040 $aNO-OsNB$bnob$erda *041 7$aeng$2MARC *097 $aUkat *1001 $aFrost Andersen, Lene$4aut$_233886600 *24510$aBenefit and risk assessment of fish in the Norwegian diet *264 1$aOslo$bVitenskapskomiteen for mat og miljø$c2022 *300 $a1082 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $adatamaskin$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003$2rdamt *338 $aonline (nettilkoblet) ressurs$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018$2rdact *347 $atekstfil$0http://rdaregistry.info/termList/fileType/1002$2rdaft *347 $bPDF *4900 $aVKM Report$v2022:17$x25354019 *653 6$areport$_128546700 *7001 $aBerstad, Paula$4aut$_233886700 *7001 $aBukhalova, Barbara$4aut$_233886800 *7102 $aVitenskapskomiteen for mat og miljø$4ctr$_233695900 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000018562$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920398472802202$b2023-05-05T02:10:08Z$z999920398472802202 ^