Mat og Industri 2017. : Status og utvikling i norsk matindustri
Inngår i serie: NIBIO BOK (312 2017)
Nettressurs Bokmål utgitt 2017
Nettressurs Bokmål utgitt 2017
*0012255060 *00520231004082541.9 *007cr *008231004s2017 no eo 0 nob *00900000nam a22000005c 4500 *019 $bge *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922255896402201 *035 $a(NO-DIMO)194f09f2-f7c8-481b-9310-2190831f6713 *035 $a(NO-LaBS)21602061(bibid) *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000026460 *040 $aNO-OsNB$bnob$erda *041 7$anob$2MARC *097 $aUkat *24510$aMat og Industri 2017.$bStatus og utvikling i norsk matindustri *264 1$aÅs$bNIBIO$c2017 *300 $a16 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $adatamaskin$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003$2rdamt *338 $aonline (nettilkoblet) ressurs$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018$2rdact *347 $atekstfil$0http://rdaregistry.info/termList/fileType/1002$2rdaft *347 $bPDF *4900 $aNIBIO BOK$v3(12) 2017$x24641189 *653 6$asurvey$_121428200 *7001 $aPrestegard, Sjur Spildo$4edt$_154902500 *7102 $aNIBIO$4ctr$_184209200 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000026460$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920438883902202$b2023-10-06T03:09:35Z$z999920438883902202 ^