Bakerihygiene med mikrobiologi : baker- og konditorfag
Svein Eliassen ... [et al.]Bok
Bokmål utgitt 2005
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001236609 *00520250613113556.0 *007cr *007ta *008110601s2005 no 000 u nob *00901122cam a2200289 c 4500 *019 $bl *020 $z8258402366$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990518705094702201 *035 $a(NO-LaBS)14876512(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)051870509 *035 $a(NO-TrBIB)11277296x *035 $a051870509-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aBakerihygiene med mikrobiologi :$bbaker- og konditorfag$cSvein Eliassen ... [et al.] *250 $a2. utg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c2005 *300 $a160 s.$bill. *500 $a1. utg. 1995 *500 $aPå omslaget: VK1 baker- og konditorfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-05-23 *653 $amikrobiologi$ahygiene$anæringsmiddelhygiene$abaker$akonditorfaget$_15037700 *7001 $aEliassen, Svein$0(NO-TrBIB)90859626$_31017300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011052308159$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258402364 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990518705094702202$b2021-11-14T19:59:42Z$z990518705094702202 ^