
Alt enhver kokk bør kunne : en håndbok for alle som liker å lage mat
Stuff every cook should know (Originaltittel:) · Joy Manning ; oversatt av Jon BergManning, Joy · Bok · Bokmål · utgitt [2020] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001245228 *00520250117023920.0 *007ta *008191125s2020 no a e f 00 0 nob *00903228nam a2200409 c 4500 *019 $bl *020 $a9788293311706$qinnbundet$cNkr 199.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920950989802201 *035 $a(NO-LaBS)12354777(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150335754 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *08204$a641.5$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aManning, Joy$0(NO-TrBIB)1579001846858$4aut$_50081500 *24510$aAlt enhver kokk bør kunne :$ben håndbok for alle som liker å lage mat$cJoy Manning ; oversatt av Jon Berg *2461 $iOriginaltittel:$aStuff every cook should know *264 1$aOslo$bGursli Berg forlag$c[2020] *300 $a143 sider$billustrasjoner$c18 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *520 $aEn praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: - hvordan du bruker og tar vare på jerngryten - hvordan du holder knivene skarpe - hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene - hva du kan gjøre om sausen får klumper - hvordan du kan vite om maten er ferdig I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker!Solgt 30 000 eksemplarer. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2025-01-16 *650 7$aMat og drikke$2bokbas$9nno$_186214500 *650 7$aMat og drikke$2bokbas$9nob$_186214600 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBerg, Jon Knut$d1964-$0(NO-TrBIB)1507531384300$4trl$_318301600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2024110648150$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/54/57/150335754/productimage_OS_eb7b64da9f6b9ba25c28ac22f8527c328634b761.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/54/57/150335754/productimage_ORG_20574318a0628dc53aab0917692b2464971fe42a.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788293311706 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/6/0/9788293311706.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/0/9788293311706.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/6/0/9788293311706.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920041879602202$b2021-11-14T20:00:22Z$z999920041879602202 ^