Kartlegging av kompetansebehov og -tilbud for lokalmatprodusenter
Brastad, Bjørn
Nettressurs Bokmål utgitt 2024
*0012572101 *00520240924105349.5 *007cr *008240924s2024 no eo 0 nob *00900000nam a22000005c 4500 *019 $bge *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922542084002201 *035 $a(NO-DIMO)4978b2cf-d752-4b6a-9f31-945c94826b77 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000036213 *040 $aNO-OsNB$bnob$erda *041 7$anob$2MARC *097 $aUkat *1001 $aBrastad, Bjørn$4aut$_153218200 *24510$aKartlegging av kompetansebehov og -tilbud for lokalmatprodusenter *264 1$bOxford Research AS$c2024 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $adatamaskin$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003$2rdamt *338 $aonline (nettilkoblet) ressurs$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018$2rdact *347 $atekstfil$0http://rdaregistry.info/termList/fileType/1002$2rdaft *347 $bPDF *653 6$aEvaluation$_12664600 *7102 $aInnovasjon Norge$4cli$_129063800 *7102 $aOxford Research AS$4ctr$_174144800 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000036213$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *913 $aEvaluering$bNB *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920556684202202$b2024-09-27T00:04:16Z$z999920556684202202 ^