*001258987
*00520250613130129.0
*007cr
*007ta
*008140410s2010 no 000 u nob d
*00901204cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a9788272517709$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991010809304702201
*035 $a(NO-LaBS)13700653(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)10108093x
*035 $a(NO-TrBIB)121978273
*035 $a10108093x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aBirkeland, Sveinung$d1972-$0(NO-TrBIB)1007864$_51795900
*24510$aPre rigor produksjon av røykt laks :$beffekter av pakkemetoder, lagringstemperatur og lagringstid på kvalitetsegenskapene farge, caroteninnhold og harskning$cSveinung Birkeland og Leif Akse
*260 $aTromsø$bNofima marin$c2010
*300 $a14 bl.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v17/2010
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-06-28
*653 $arigor$amortis$arøykelaks$afiletkvalitet$apakkemetoder$_51796000
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$_17881600
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v17/2010$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012062806083$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991010809304702202$b2021-11-14T20:05:20Z$z991010809304702202
^