Mat og ernæring
Åse Kringlebotn NygaardKringlebotn, Åse
Bok Språk ikke angitt utgitt 1986 Lærebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001262329 *00520250613133048.0 *007cr *007ta *008120209s1986 no 000 u und d *00901410cam a2200361 c 4500 *019 $bl *020 $a8200358119 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998621286764702201 *035 $a(NO-LaBS)3723006(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)102552371 *035 $a(NO-TrBIB)862128676 *035 $a862128676-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aWB 400 *080 $a641.1 *1001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900 *24510$aMat og ernæring$cÅse Kringlebotn Nygaard *260 $aOslo$bUniversitetsforlaget$c1986 *300 $a215 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-11-20 *650 2$aDiet Therapy$_11776100 *650 2$aDiet$_10522600 *650 2$aNutrition$_10134800 *650 7$aErnæring$0(NO-TrBIB)REAL013411$2noubomn$_186282600 *650 7$aVideregående skole$2noubomn$2(NO-TrBIB)REAL003266$_185627800 *653 $akosthold$alærebøker$avideregående$asosialfag$aernæring$ahelseopplysning$_52181400 *655 7$aLærebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/184$2ntsf$_202703300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007080804013$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200358119 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200358114 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:998621286764702202$b2021-11-14T20:05:43Z$z998621286764702202 ^