Kvalitetsforskrift for fisk og fiskevarer
Fiskeridirektoratet. Avdeling for kvalitetskontrollBok
Bokmål utgitt 1986
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001269150 *00520250613133218.0 *007ta *008121210s1986 no 000 u nob d *00900873cam a2200217 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998730527654702201 *035 $a(NO-LaBS)13662700(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)873052765 *035 $a873052765-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a664.95 *1102 $aFiskeridirektoratet$bAvdeling for kvalitetskontroll$0(NO-TrBIB)90088922$_48050400 *24510$aKvalitetsforskrift for fisk og fiskevarer$cFiskeridirektoratet. Avdeling for kvalitetskontroll *260 $a[Bergen]$bDirektoratet$c1986 *300 $a148 s. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-06-20 *653 $akontroll$afiskeprodukt$anæringsmiddelkontroll$aproduktkontroll$_53130400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018062048064$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919925301602202$b2021-11-14T20:06:16Z$z999919925301602202 ^