Produksjon av storfekjøtt : kvalitet og fôring
av professor dr. Thor HombHomb, Thor
Bok Bokmål utgitt 1970
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001283020 *00520230401130628.0 *007cr *007ta *008140617s1970 no# 000 0 nob d *00901194cam a2200373 c 4500 *015 $a7003526$2nbf *015 $a7101856$2nbf *019 $bl *020 $cNkr 15.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999812277164702201 *035 $a(NO-LaBS)3447780(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)114763232 *035 $a(NO-TrBIB)981227716 *035 $a981227716-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *080 $a338.439.4:636.2 *08274$a636.2$qNO-OsNB$23/nor *084 $aN 89$2oosk *1001 $aHomb, Thor$d1916-1993$0(NO-TrBIB)90127801$_22205300 *24510$aProduksjon av storfekjøtt :$bkvalitet og fôring$cav professor dr. Thor Homb *250 $a2. utg. *260 $aGjøvik$bBuskap og avdrått$c1970 *300 $a150 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-11-05 *650 7$aBeef$2agrovoc$_186870200 *650 7$aCattle$2agrovoc$_186786800 *650 7$aMeat production$2agrovoc$_186760700 *653 $astorfe$akjøtt$aproduksjon$_54996000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011101908002$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999812277164702202$b2021-11-14T20:07:34Z$z999812277164702202 ^