*001314335
*00520230609075656.0
*007ta
*008140902s2014 no# 000 0 nob
*00902044cam a2200421 c 4500
*015 $a1415256$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788202447335$cNkr 227.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991406339444702201
*035 $a(NO-LaBS)10055598(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0387540
*035 $a(NO-TrBIB)140633944
*035 $a140633944-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08204$a641.5$223
*08274$a641.82$qNO-OsNB$25/nor
*0830 $a641.59$223
*1001 $aSvendgård, Trond$d1980-$0(NO-TrBIB)8075803$_18029600
*24510$aTaco :$bpå uno, dos, tres!$cThe Flying Culinary Circus ; [redaktør og prosjektleder: Anne Marie Løvenskiold ; tekstforfatter: Trond Svendgård ; foto: Margrethe Myhrer]
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a142 s.$bill.
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2019-08-14
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aLøvenskiold, Anne Marie$d1967-$0(NO-TrBIB)12060243$ered.$_67807200
*7001 $aMyhrer, Margrethe$0(NO-TrBIB)6007327$emedarb.$_23215500
*7102 $aThe Flying Culinary Circus (kokkegruppe)$0(NO-TrBIB)11063502$_50938100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2019081407028$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=820244733X
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788202447335
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202447335
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/3/9788202447335.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/3/9788202447335.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/3/9788202447335.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991406339444702202$b2021-11-14T20:10:33Z$z991406339444702202
^