*00132076
*00520230309113001.0
*007cr
*007ta
*008131218s2011 no# 000 0 nob
*00901878cam a2200421 c 4500
*015 $a1205109$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788231602453$qib.$qboken
*020 $a9788231602989$cNkr 249.00$qesken
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991149387844702201
*035 $a(NO-LaBS)10295456(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)114938784
*035 $a(NO-TrBIB)134431081
*035 $a114938784-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $hfre
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.82$qNO-OsNB$25/nor
*0837 $a641.865$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aKluger, Catherine$0(NO-TrBIB)12000600$_18416400
*24510$aHjemmelagde paier :$bsalte og søte$cCatherine Kluger ; foto: Olivier Malingue ; matstylist: Élodie Rambaud ; formgitt og illustrert av Myriam Huré ; [oversatt av Ann Høydalsnes]
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2011
*300 $a72 s.$bill.$e1 springform, 1 forpakning keramiske bakebønner$ci eske
*4901 $aCook'in box
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-09-30
*7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$4trl$_16130500
*7001 $aMalingue, Olivier$0(NO-TrBIB)12000599$emedarb.$_270754300
*830 0$aCook'in box$_13466600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013093038049$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788231602989
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/8/9788231602989.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/8/9788231602989.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/8/9788231602989.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991149387844702202$b2021-11-14T19:42:18Z$z991149387844702202
^