*001336121
*00520250613134715.0
*007ta
*008120627s1993 no 000 0 eng
*00901441cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*020 $a8271195190
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999314197944702201
*035 $a(NO-LaBS)13941800(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)931419794
*035 $a931419794-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a577.114
*080 $a663.1
*1001 $aRamstad, Svein$0(NO-TrBIB)90682801$_16545300
*24510$aVariation in intrinsic viscosity of xylinan produced by Acetobacter xylinum as a function of cultivation conditions$cSvein Ramstad
*260 $aTrondheim$bDepartment of Biotechnology, Norwegian Institute of Technology$c1993
*300 $axi, 202 s.$bill.
*4901 $aDoktor ingeniøravhandling$v1993:59
*502 $aAvhandling (dr.ing.) - Norges tekniske høgskole, Trondheim 1993
*504 $aBibliografi: s. 189-202
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-01-04
*650 7$aFermenteringsprosesser$2tekord$_187480900
*650 7$aPolysakkarider (Biokjemi)$2tekord$_188807400
*653 $adoktoringeniør$akjemi$abioteknologi$_31395700
*7102 $aNorges tekniske høgskole$bInstitutt for bioteknologi$0(NO-TrBIB)90153798$_31395800
*830 0$aDoktor ingeniøravhandling (Trondheim : trykt utg.)$x0809-103x$v1993:59$w998711741544702201$_13104400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017010448123$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999314197944702202$b2021-11-14T20:12:21Z$z999314197944702202
^