*001347029
*00520230401070316.0
*007ta
*008100511s1953 no# 000 u mul
*00901624cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*020 $cNkr 0.80
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703189104702201
*035 $a(NO-LaBS)14361425(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)97031891x
*035 $a97031891x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*044 $cno
*1001 $aBrækkan, Olaf R.$0(NO-TrBIB)90758296$_14816100
*24510$aNikotinsyre-, riboflavin-, pantotensyre-, vitamin B₁₂-og vitamin A-innholdet i hel fisk og forskjellige organer fra fersk sild (Clupea herengus) og makrell (Scomber scombrus)$cav Olaf R. Brækkan og Ada Prob-
*260 $aBergen$bFiskeridirektoratet$c1953
*300 $a10 s.
*490 $aVitaminer i norsk fisk$v1
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol.2, nr 13
*500 $a"Summary in English"
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-02-01
*7001 $aProbst, Ada$0(NO-TrBIB)90957329$_62718800
*7760 $tNikotinsyre-, riboflavin-, pantotensyre-, vitamin B₁₂-og vitamin A-innholdet i hel fisk og forskjellige organer fra fersk sild (Clupea herengus) og makrell (Scomber scombrus)$w991137211104702201
*830 $aVitaminer i norsk fisk$v1$_171634300
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol.2, nr 13$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012020108079$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703189104702202$b2021-11-14T20:13:11Z$z999703189104702202
^