*001348306
*00520230401070213.0
*007ta
*008090206s1972 no# 000 0 mul
*00901224cam a2200289 c 4500
*015 $a7200212$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703112734702201
*035 $a(NO-LaBS)14409266(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)970311273
*035 $a970311273-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $aeng$anob
*044 $cno
*08274$a591.1$qNO-OsNB$23/nor
*1001 $aLambertsen, Georg$0(NO-TrBIB)90749677$_22500100
*24510$aLipids in fish fillet and liver, a comparison of fatty acid compositions$cby Georg Lambertsen
*260 $aBergen$bDirectorate of Fisheries$c1972
*300 $a15 s.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 5, nr 6
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-11-07
*7760 $tLipids in fish fillet and liver, a comparison of fatty acid compositions$w991137218204702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 5, nr 6$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017110748036$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703112734702202$b2021-11-14T20:13:15Z$z999703112734702202
^