*001351970
*00520250613113242.0
*007ta
*008141015s2004 no 000 u nob d
*00901640cam a2200385 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270715204$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990502544214702201
*035 $a(NO-LaBS)14340075(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)050254421
*035 $a050254421-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a641
*080 $a659.113.252(481)
*1001 $aBratt, Christopher$d1958-$0(NO-TrBIB)90383302$_36643200
*24510$aHoldninger til matvarer og forbruk :$bsammenhenger og utviklingstrekk i perioden 2000-2004$cChristopher Bratt
*260 $aOslo$bNorsk institutt for by- og regionsforskning$c2004
*300 $a123 s.$bill.
*4901 $aNIBR-rapport$v2004:23
*500 $aProsjektnr : O-1674
*500 $aSammendrag på engelsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-07-13
*650 7$aConsumer behaviour$2agrovoc$_186243200
*650 7$aConsumers$2agrovoc$_186672300
*650 7$aFeeding preferences$2agrovoc$_187174600
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aForbrukeratferd$y2000-$zNorge$2tekord$_189226600
*650 7$aGenetically modified foods$2agrovoc$_188672200
*650 7$aLabelling controls$2agrovoc$_188049600
*653 $aforbrukeratferd$amatpreferanser$amatvaner$agenmodifisert$amatgenmat$avaremerking$amatvaremerking$ainnkjøp$_63252000
*7760 $tHoldninger til matvarer og forbruk : sammenhenger og utviklingstrekk i perioden 2000-2004$w990938014674702201
*830 0$aNIBR-rapport (Oslo : 2002- : trykt utg.)$x1502-9794$v2004:23$w990204736214702201$_10907900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011071305503$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990502544214702202$b2021-11-14T20:13:32Z$z990502544214702202
^