EDB i kost- og ernæringslære
Inngår i serie: SVO publikasjon. Lærerveiledning (302-92)
Bok Bokmål utgitt c1992
Bok Bokmål utgitt c1992
Ledig
- Automatlager: 4 av 4 ledig
*001392657 *00520250613131251.0 *007cr *007ta *008121017s1992 no 000 u nob *00901125cam a2200265 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999215024274702201 *035 $a(NO-LaBS)14022769(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093393628 *035 $a(NO-TrBIB)921502427 *035 $a921502427-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aEDB i kost- og ernæringslære *260 $aOslo$bSekretariatet for videregående opplæring$cc1992 *300 $a62 s. *4901 $aSVO publikasjon. Lærerveiledning$v302-92 *500 $a"Bodil Blaker ... har hatt hovedansvaret for arbeidet med dette heftet, ..." - Forordet *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-10-01 *653 $akostlære$ainformatikk$aernæring$aedb$aernæringslære$akosthold$adatabehandling$_67525100 *7001 $aBlaker, Bodil$d1962-$0(NO-TrBIB)90299119$_67525200 *830 0$aSVO publikasjon (trykt utg.)$pLærerveiledning$x0804-0060$v302-92$w999210831144702201$_44149600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009083101102$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999215024274702202$b2021-11-14T20:16:34Z$z999215024274702202 ^