*00140264
*00520230402063200.0
*007ta
*008160309s2016 no 00 0 nob
*00901395nam a2200265 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-8364-002-1$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920101173702201
*035 $a(NO-LaBS)13679078(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*08204$a641.57$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aSpetalen, Halvor$d1964-$0(NO-TrBIB)90849620$4aut$_20133600
*24510$aYrkesutøvelse i restaurant- og matfagene :$barbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller : første delrapport$cHalvor Spetalen, Bjørn Eben, David Jahanlu
*260 $aOslo$bHøgskolen i Oslo og Akershus$c2016
*300 $a41 s.$c24 cm
*4901 $aHiOA rapport$v2016 nr. 3
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-09-12
*653 $arestaurantfag$amatfag$aarbeidsoppgaver$aferdigheter$ayrkesfaglærerutdanning$abachelor$amatindustri$ainstitusjonskjøkken$arestaurantkjøkken$astorkjøkken$akonditori$aservitørfag$ayrkesidentitet$atilhørighet$ayrkesstolthet$_20133700
*7001 $aEben, Bjørn$d1961-$0(NO-TrBIB)70890$4aut$_20133800
*7001 $aJahanlu, David$d1963-$0(NO-TrBIB)14069167$4aut$_20133900
*7102 $aHøgskolen i Oslo og Akershus$0(NO-TrBIB)11075657$4pbl$_17985500
*830 0$aHIOA-rapport (trykt utg.)$x1892-9648$v2016 nr. 3$w991146349474702201$_17985600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020090107149$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919837193902202$b2021-11-14T19:43:20Z$z999919837193902202
^