Næringsstoffene, foranalysen og bestemmelse av fordøyelighet av for : forelesningsnotat
av Asmund EkernEkern, Asmund
Bok Bokmål utgitt 1977
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001439059 *00520250807112029.0 *007ta *008080924s1977 no 000 u nob *00900745cam a2200193 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999819924124702201 *035 $a(NO-LaBS)13859361(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)981992412 *035 $a981992412-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aEkern, Asmund$d1930-$0(NO-TrBIB)90363696$_34003600 *24510$aNæringsstoffene, foranalysen og bestemmelse av fordøyelighet av for :$bforelesningsnotat$cav Asmund Ekern *260 $a[S.l.]$bA. Ekern$c1977 *300 $a55 bl. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-05-16 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017051648155$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999819924124702202$b2021-11-14T20:20:55Z$z999819924124702202 ^