*001450986
*00520250613141840.0
*007cr
*007ta
*008130625s1999 no 000 u nob d
*00901235cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270633518$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999908833104702201
*035 $a(NO-LaBS)13727762(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100507395
*035 $a(NO-TrBIB)990883310
*035 $a990883310-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aBjørkum, Ellen$0(NO-TrBIB)90808308$_24872100
*24510$aOpprinnelsesmerking av mat :$ben studie av forbrukernes syn på opprinnelsesmerking = Country-of-origin labelling of food$cav Ellen Bjørkum
*24631$aCountry-of-origin labelling of food
*260 $aLysaker$bStatens institutt for forbruksforskning$c1999
*300 $a152 s.$bill.
*4901 $aRapport / Statens institutt for forbruksforskning$vnr 3-1999
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-16
*653 $amatvarer$aforbrukere$amerking$amat$anæringsmidler$aholdninger$_74080300
*830 0$aRapport (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x0801-521x$vnr 3-1999$w998720790824702201$_14130800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010021600068$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999908833104702202$b2021-11-14T20:21:47Z$z999908833104702202
^