
Produksjonslære : baker- og konditorfag
Leif Kristian BørresenBørresen, Leif Kristian · Bok · Bokmål · utgitt 1996
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001451522 *00520231203051254.0 *007cr *007ta *008150604s1996 no 000 0 nob *00901891cam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a8258402579$qh. *020 $a9788258402579$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999606055504702201 *035 $a(NO-LaBS)9657798(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)092464505 *035 $a(NO-TrBIB)96060555x *035 $a96060555x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aBørresen, Leif Kristian$d1951-$0(NO-TrBIB)90870535$_74133000 *24510$aProduksjonslære :$bbaker- og konditorfag$cLeif Kristian Børresen *250 $aBokmål[utg.] *260 $a[Oslo]$bYrkeslitteratur$c1996 *300 $a120 s.$bill. *500 $aOpplagshistorikk: 5. oppl. 2008 *500 $aPå omslaget: VK1 baker- og konditorfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-04-23 *653 $abaker$akonditorfaget$abaking$alærebøker$avideregående skole$abakerfag$_74133100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009042304042$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258402579 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788258402579 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258402579 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/7/8258402579.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/7/9788258402579.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/7/8258402579.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/7/9788258402579.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999606055504702202$b2021-11-14T20:21:49Z$z999606055504702202 ^