*001454249
*00520250613140425.0
*007cr
*007ta
*008110824s1995 no 000 u nob d
*00901417cam a2200349 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270771945
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999525219704702201
*035 $a(NO-LaBS)4406746(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093266391
*035 $a(NO-TrBIB)952521970
*035 $a952521970-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aProduksjon, foredling og forbruk av matvarer :$bdatabase for Nærings- og energidepartementet$cOlaf Godli...[et al.]
*260 $a[Oslo]$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c1995
*300 $a52 s.$bill.
*4901 $aNotat / Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$v1995:19
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-08-07
*650 7$aFood consumption$2agrovoc$_186456100
*650 7$aFood industry$2agrovoc$_186672500
*650 7$aFood production$2agrovoc$_185916000
*650 7$aFood security$2agrovoc$_186678400
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aSelf sufficiency$2agrovoc$_187863700
*653 $alandbruksøkonomi$aselvforsyningsmodeller$_74392600
*7001 $aGodli, Olaf$0(NO-TrBIB)90391568$_14808700
*830 0$aNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)$x0805-9691$v1995:19$w999508957334702201$_13931400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009080704055$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999525219704702202$b2021-11-14T20:22:01Z$z999525219704702202
^