Produksjonslære : bakar- og konditorfag
Leif Kristian BørresenBørresen, Leif Kristian
Bok Nynorsk utgitt 1996
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001526160 *00520230331172759.0 *007cr *007ta *008091125s1996 no 000 0 nno *00901126cam a2200301 c 4500 *019 $bl *020 $a8258409212 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999609221644702201 *035 $a(NO-LaBS)11563287(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093809557 *035 $a(NO-TrBIB)960922164 *035 $a960922164-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aBørresen, Leif Kristian$d1951-$0(NO-TrBIB)90870535$_74133000 *24510$aProduksjonslære :$bbakar- og konditorfag$cLeif Kristian Børresen *250 $aNynorsk[utg.] *260 $a[Oslo]$bYrkeslitteratur$c1996 *300 $a120 s.$bill. *500 $aPå omslaget: VK1 bakar- og konditorfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-11-06 *653 $abaking$alærebøker$avideregående skole$abakerfag$akonditorfag$_81389700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009110600046$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258409212 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999609221644702202$b2021-11-14T20:27:54Z$z999609221644702202 ^