
Fisk som råstoff : holdbarhet og kvalitetssikring
Leif LynumLynum, Leif · Bok · Bokmål · utgitt 2005
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001559444 *00520250613113323.0 *007ta *008141009s2005 no 000 u nob *00902514cam a2200577 c 4500 *019 $bl *020 $z8251912547$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990506062984702201 *035 $a(NO-LaBS)14083881(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)050606298 *035 $a050606298-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *080 $a591.1:577.1 *080 $a639.381 *080 $a664.95 *080 $a664.951.1 *084 $a65.4$qNoOU$2no-ureal-cb *084 $aFj:504$2utk *1001 $aLynum, Leif$d1943-$0(NO-TrBIB)90167726$_19613300 *24510$aFisk som råstoff :$bholdbarhet og kvalitetssikring$cLeif Lynum *250 $a2. utg., 2. oppl. *260 $aTrondheim$bTapir$c2005 *300 $a261 s.$bill. *500 $a1. utg. 1994 *500 $a2. utg. revidert av Turid Rustad *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-09-09 *650 7$aFish Products$2agrovoc$_186563700 *650 7$aFish$2agrovoc$_187373100 *650 7$aFishery production$2agrovoc$_189835700 *650 7$aFiskeforedling$0(NO-TrBIB)REAL010761$2noubomn$_204755700 *650 7$aFiskeprodukter$0(NO-TrBIB)REAL006532$2noubomn$_203118200 *650 7$aFisker$0(NO-TrBIB)REAL013827$2noubomn$_192392700 *650 7$aFisker$xBiokjemi$2tekord$_189701700 *650 7$aFiskeråstoffer$0(NO-TrBIB)REAL005830$2noubomn$_207565200 *650 7$aFiskeråstoffer$xLagring$2tekord$_190193300 *650 7$aFood hygiene$2agrovoc$_187378800 *650 7$aFood preservation$2agrovoc$_216540300 *650 7$aKonservering$0(NO-TrBIB)REAL009872$2noubomn$_193098800 *650 7$aMikrobiologi$0(NO-TrBIB)REAL003092$2noubomn$_185507900 *650 7$aNæringsmiddelindustri$0(NO-TrBIB)REAL012669$2noubomn$_186273300 *650 7$aNæringsmiddelkjemi$0(NO-TrBIB)REAL005219$2noubomn$_208973400 *650 7$aQuality$2agrovoc$_185710300 *650 7$aSjømat$0(NO-TrBIB)REAL006653$2noubomn$_210939400 *653 $afiskeprodukt$anæringsmiddelindustri$akonservering$afisketeknologi$afiskeforedling$afiskeråstoff$afisker$amikrobiologi$akvalitet$afisk$anæringsmiddelkjemi$aråvarer$aprosernering$alagring$aforedling$asjømat$afiskeprodukter$_84964000 *7001 $aRustad, Turid$d1954-$0(NO-TrBIB)90064872$_89335000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021070848016$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8251912547 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788251912549 *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/4/9788251912549.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990506062984702202$b2021-11-14T20:30:49Z$z990506062984702202 ^