*001562061
*00520230309150059.0
*007ta
*008131122s2013 no# 000 u nob
*00901434cam a2200313 c 4500
*015 $a1319521$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788282960700$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991315586764702201
*035 $a(NO-LaBS)14223438(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)131558676
*035 $a131558676-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aProduksjonshygiene og holdbarhet av pre-rigor laksefilet (forprosjekt) :$bnivå av bakterier og kartlegging av bakterieflora/mikrobiota på pre-rigor produsert islagret laksefilet$cEven Heir ... [et al.]
*260 $aTromsø$bNofima$c2013
*300 $a17 s.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Nofima$v14/2013
*500 $aProsjektnr. : 10201
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-09-18
*653 $ahygiene$amatsikkerhet$abakterieflora$alaksefilet$aholdbarhet$_85219500
*7001 $aHeir, Even$d1969-$0(NO-TrBIB)98075169$_40420700
*7760 $tProduksjonshygiene og holdbarhet av pre-rigor laksefilet (forprosjekt) : nivå av bakterier og kartlegging av bakterieflora/mikrobiota på pre-rigor produsert islagret laksefilet$w991401012844702201
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v14/2013$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018091805001$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991315586764702202$b2021-11-14T20:31:01Z$z991315586764702202
^