*001571251
*00520230331060356.0
*007cr
*007ta
*008141016s1968 no# 000 0 nob d
*00901374cam a2200361 c 4500
*015 $a6802780$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 18.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999408660994702201
*035 $a(NO-LaBS)15060127(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)110558812
*035 $a(NO-TrBIB)940866099
*035 $a940866099-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a658$qNO-OsNB$22/nor
*084 $aU 5$2oosk
*1001 $aReisegg, Fredrik$d(f.15.nov.1917)$0(NO-TrBIB)90738976$_86062600
*24510$aYrkesøkonomi for hotell- og restaurantfaget$c[utg. av] Hotell- og turistdirektoratet
*24614$aYrkesøkonomi
*260 $a[Oslo]$bYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri, Universitetsforl.$cc1968
*300 $a111 s.$bill.
*4901 $aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v13
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-01-11
*7102 $aHotell- og turistdirektoratet$0(NO-TrBIB)90096796$_30684500
*7102 $aYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri$0(NO-TrBIB)90080478$_14097900
*7400 $aYrkesøkonomi
*830 0$aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v13$_14098000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010112405033$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999408660994702202$b2021-11-14T20:31:43Z$z999408660994702202
^