Om kostholdet i Norge fra omkring 1500-tallet og op til vår tid
av Fredrik GrønGrøn, Fredrik · Bok · Bokmål · utgitt 1984
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001571980 *00520230310165304.0 *007cr *007ta *008150911s1984 no# 000 0 nob d *00901803cam a2200469 c 4500 *015 $a8402605$2nbf *019 $bl *020 $a8299089638$qh.$cNkr 70.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998641325494702201 *035 $a(NO-LaBS)8409346(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)151621233 *035 $a(NO-TrBIB)864132549 *035 $a(NOLOHIST)20010000019413 *035 $a864132549-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *08274$a394.1$qNO-OsNB$24/nor *0837 $a641.3009481$qNO-OsNB$24/nor *092 $a394.1$qNOLOHIST$9LOCAL *1001 $aGrøn, Fredrik$d1871-1947$0(NO-TrBIB)90074523$_22102100 *24510$aOm kostholdet i Norge fra omkring 1500-tallet og op til vår tid$cav Fredrik Grøn *260 $aOslo$bKildeforlaget$c1984 *300 $a264 s.$c24 cm *500 $a1. utg. Oslo : I kommisjon hos Jacob Dybwad, 1942 i serien: Skrifter utgitt av det Norske videnskaps-akademi i Oslo. II, Hist.-filos. klasse ; no. 4 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-09-11 *650 2$aCulture$_11629200 *650 2$aFood$xHistory$_26943200 *650 2$aHistory$_10267800 *650 2$aNorway$_10050600 *650 2$aNutrition$_10134800 *650 7$aHistorisk framstilling$0(NO-TrBIB)HUME04097$2humord$_185517600 *650 7$aKosthold$0(NO-TrBIB)HUME04914$2humord$_186203200 *650 7$aMat$0(NO-TrBIB)HUME04912$2humord$_186203300 *650 7$aMattradisjoner$0(NO-TrBIB)HUME04904$2humord$_186174700 *650 7$aNyere tid$0(NO-TrBIB)HUME10927$2humord$_366650700 *651 7$aNorge$0(NO-TrBIB)HUME02605$2humord$_185478500 *653 $aernæring$ahistorie$akosthold$amat$adrikkeskikker$amatkultur$anorge$_86133800 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015090106012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *913 $aNorsk lokalhistorisk institutt$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:998641325494702202$b2021-11-14T20:31:46Z$z998641325494702202 ^