
Kinning, bresting og ysting i Valdres : sett i norsk og internasjonal samanheng : dokumentasjon av ein ystetradisjon
Helge GudheimGudheim, Helge · Bok · Nynorsk · utgitt 2013
Ledig
- Automatlager: 4 av 4 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001588656 *00520230313144056.0 *007ta *008150114s2013 no# 000 0 nno *00902779cam a2200673 c 4500 *015 $a1319855$2nbf *019 $bl *020 $a9788299926409$qib.$cNkr 850.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991320037404702201 *035 $a(NO-LaBS)9863515(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)132003740 *035 $a(NOLOHIST)20140000022515 *035 $a132003740-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a637.13 *080 $a637.3(481.15) *08204$a637$223 *08204$a637.09$223 *08204$a637.3$qNoOU$223 *08274$a637$qNO-OsNB$25/nor *08274$a637.1$25/nor *0830 $a48255$z2$223 *092 $a637.3$qNOLOHIST$9LOCAL *1001 $aGudheim, Helge$d1957-$0(NO-TrBIB)3004078$_85804000 *24510$aKinning, bresting og ysting i Valdres :$bsett i norsk og internasjonal samanheng : dokumentasjon av ein ystetradisjon$cHelge Gudheim *260 $aUlnes$bMat & kultur$c2013 *300 $a538 s.$bill.$c34 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-04-09 *650 7$aCheese$2agrovoc$_187263500 *650 7$aCheesemaking$2agrovoc$_186855600 *650 7$aDairies$2agrovoc$_186712400 *650 7$aDairy industry$2agrovoc$_186712500 *650 7$aDairying$2agrovoc$_189676300 *650 7$aMeierier$0(NO-TrBIB)HUME07698$2humord$_188702900 *650 7$aMilk products$2agrovoc$_187210100 *650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900 *650 7$aOst$0(NO-TrBIB)HUME04921$2humord$_189571100 *650 7$aTradisjoner$0(NO-TrBIB)HUME04839$2humord$_367239500 *650 7$aYsting$0(NO-TrBIB)HUME04815$2humord$_190554300 *651 4$aValdres$9nno$_10991600 *651 4$aoppland$_175538400 *651 7$aOppland$2norbok$_185699800 *651 7$aValdres$0(NO-TrBIB)HUME02838$2humord$_187278400 *651 7$aValdres$2norbok$9nno$_185844200 *653 $aYsting$aKinning$aOst$aMeierier$aSeterdrift$_87838800 *653 $aseterdrift$aoppskrifter$aost$asmør$aoppland$aysting$akinning$abresting$avaldres$amelk$amjølk$abearbeiding$amelkeprodukter$aproduksjon$astølsdrift$amjølkeprodukt$amattradisjonar$_87838900 *7400 $aYsting i Valdres *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016022948147$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788299926409 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788299926409 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/0/9788299926409.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/0/9788299926409.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/0/9788299926409.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *913 $aNorsk lokalhistorisk bibliografi$bNB *913 $aNorsk lokalhistorisk institutt$bNB *961 $a227$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:991320037404702202$b2021-11-30T03:28:08Z$z991320037404702202 ^