*001612662
*00520240812103553.0
*007ta
*008050215s1966 no e 0 eng
*00901381cam a2200301 c 4500
*015 $a6602164$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703087954702201
*035 $a(NO-LaBS)14287501(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)970308795
*035 $a970308795-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a664$qNO-OsNB$22/nor
*1001 $aNjaa, Leif Rein$0(NO-TrBIB)90800971$4aut$_27647900
*24510$aEffect of BHT (butylated hydroxytoluene) on the protein value of herring meal for the young rat$cby Leif Rein Njaa, Finn Utne and Olaf R. Brækkan
*260 $aBergen$bFiskeridirektøren$c1966
*300 $a11 s.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 5, nr 2
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-04-21
*7001 $aBrækkan, Olaf R.$0(NO-TrBIB)90758296$4aut$_14816100
*7001 $aUtne, Finn$0(NO-TrBIB)90956543$4aut$_27648000
*7760 $tEffect of BHT (butylated hydroxytoluene) on the protein value of herring meal for the young rat$w991137217654702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 5, nr 2$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017040648036$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703087954702202$b2021-11-14T20:35:39Z$z999703087954702202
^