*001627428 *00520250613120330.0 *007ta *008070327s2004 no 000 u nob *00901033cam a2200253 c 4500 *019 $bl *020 $a8258405306$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990422431304702201 *035 $a(NO-LaBS)5151139(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)042243130 *035 $a042243130-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aFjærfeprodukter$cJohn Nordal ... [et al.] *250 $aBokmål[utg.], spesialutg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c2004 *300 $a100 s.$bill. *500 $a1. utg. 2001 *500 $aPå omslaget: Industriell næringsmiddelproduksjon *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-07-26 *653 $afjørfe$aegg$aeggprodukter$atransport$aslakting$akvalitet$akvalitetsstyring$akvalitetskontroll$aHACCP$aGMP$acodex$aalimentarius$ahygiene$aavfall$alærebøker$_216384600 *7001 $aNordal, John$d1942-$0(NO-TrBIB)1073673$_58677400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021071248581$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990422431304702202$b2021-11-14T20:36:59Z$z990422431304702202 ^