*001637212
*00520231228033714.0
*007cr
*007ta
*008100731s1996 no# 000 0 nob
*00901576cam a2200421 c 4500
*015 $a9705603$2nbf
*019 $bl
*020 $a8251616018$qib.$cNkr 178.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999616174624702201
*035 $a(NO-LaBS)1297512(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)101624212
*035 $a(NO-TrBIB)961617462
*035 $a961617462-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.58$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aJones, Bridget$0(NO-TrBIB)90929064$_18245200
*24510$aLeirgryte :$b104 lekre retter$cav Bridget Jones ; oversatt av Ane Thurid Brudi ; [foto: James Duncan]
*2461 $aThe book of claypot cooking$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bSchibsted$ccop. 1996
*300 $a120 s.$bill.$c29 cm
*4901 $aSchibsteds kjøkken
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-07-31
*653 $akokebøker$_10020500
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aBrudi, Ane Thurid$4trl$_25535900
*7001 $aDuncan, James$0(NO-TrBIB)90932493$emedarb.$_123341300
*830 0$aSchibsteds kjøkken$_72393200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010071903017$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8251616018
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788251616010
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999616174624702202$b2021-11-14T20:37:52Z$z999616174624702202
^