*001643203
*00520230309102102.0
*007cr
*007ta
*008140510s2011 no# 000 u nob
*00901232cam a2200325 c 4500
*015 $a1122932$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788272518843$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991128149994702201
*035 $a(NO-LaBS)14662289(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)112814999
*035 $a(NO-TrBIB)142105783
*035 $a112814999-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aHeide, Morten$d1975-$0(NO-TrBIB)1050512$4aut$_22387100
*24510$aNye rekeprodukter til det norske markedet :$butvikling av middagsretter med pillede reker som ingrediens$cMorten Heide og Mats Carlehög
*260 $aTromsø$bNofima$c2011
*300 $a66 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v23/2011
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-03-28
*653 $areker$aproduktutvikling$apillede$aoppskrifter$_93203200
*7001 $aCarlehög, Mats$d1967-$0(NO-TrBIB)2096912$4aut$_42151900
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v23/2011$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014032805010$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991128149994702202$b2021-11-14T20:38:16Z$z991128149994702202
^