*001645294
*00520250613113727.0
*007cr
*007ta
*008100422s1999 no 000 u nob
*00901093cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990005637224702201
*035 $a(NO-LaBS)13991821(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000563722
*035 $a(NO-TrBIB)100892590
*035 $a000563722-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aMadsen, Kjell Ole$0(NO-TrBIB)21648$_27022200
*24510$aKremkaker 1999$cprosjektdeltaker[e]: Kjell Ole Madsen og Anne Dorte Halberg ; analysene er utført av KM Lab. Grimstad
*260 $aGrimstad$bNæringsmidddeltilsynet for Aust-Agder$c[1999]
*300 $a[5] bl.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 4-1999
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-22
*7001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 4-1999$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010032205036$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990005637224702202$b2021-11-14T20:38:25Z$z990005637224702202
^