
Den store glutenfrie bakeboka : med alt du har savnet ... og mer til
Yiannis Filolias og Elisabeth Carlsen ; fotograf: Margrethe MyhrerFilolias, Yiannis · Bok · Bokmål · utgitt 2019 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001646642 *00520230402125905.0 *007ta *008190618s2019 no a e 00 0 nob *00903125nam a2200505 c 4500 *019 $bl *020 $a9788293428381$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920869942502201 *035 $a(NO-LaBS)12189445(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150324762 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *060 4$aWB 405 *08204$a641.815$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aFilolias, Yiannis$d1975-$0(NO-TrBIB)1560508703246$4aut$_46844100 *24514$aDen store glutenfrie bakeboka :$bmed alt du har savnet ... og mer til$cYiannis Filolias og Elisabeth Carlsen ; fotograf: Margrethe Myhrer *250 $a1. utgave *264 1$a[Stavanger]$bFrisk$c2019 *300 $a240 sider$billustrasjoner$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *520 $aDen store glutenfrie bakeboka gir deg hemmelighetene bak saftig og luftig glutenfri bakst. Her får du alle triksene og rådene du trenger for å kunne leve glutenfritt, uten at det går ut over matopplevelsen. Hva gjør du når familien er over snittet interessert i mat, og sønnen i huset får diagnosen cøliaki? Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) startet bloggen Pappa uten gluten. Etter flere år med iherdig testing, deler de nå sine beste bakeoppskrifter. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-12-03 *650 2$aCeliac Disease$xdiet therapy$0(DNLM)D002446Q000178$_10559800 *650 2$aCooking$0(DNLM)D003296$_10559900 *650 2$aDiet, Gluten-Free$0(DNLM)D055050$_10560000 *650 7$aBakverk$2bokbas$9nno$_188386900 *650 7$aBakverk$2bokbas$9nob$_188387000 *650 7$aCøliaki$2bokbas$9nno$_189256700 *650 7$aCøliaki$2bokbas$9nob$_189256800 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nno$_185531300 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nob$_185531400 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aCarlsen, Elisabeth$d1974-$0(NO-TrBIB)1560508703247$4aut$_46844500 *7001 $aMyhrer, Margrethe$0(NO-TrBIB)6007327$4ill$_23215500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021111048511$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/62/47/150324762/productimage_OS_6a723082ae73cf48862d7250d0e61d20f7c5ca13.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/62/47/150324762/productimage_ORG_c3b1ac592812d79ff54640b37a50214b43db9aea.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788293428381 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/8/9788293428381.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/8/9788293428381.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/8/9788293428381.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920004481602202$b2021-12-04T03:20:34Z$z999920004481602202 ^