Addition of nutrients to food : principles and practices
Inngår i serie: TemaNord (1995:643)
Bok Engelsk utgitt c1995
Bok Engelsk utgitt c1995
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001654025 *00520250613083132.0 *007cr *007ta *008100811s1995 dk 000 0 eng *00901006cam a2200277 c 4500 *019 $bl *020 $a929120790X *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999601245434702201 *035 $a(NO-LaBS)14498717(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)101669259 *035 $a(NO-TrBIB)960124543 *035 $a960124543-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *080 $a664.022.39 *24500$aAddition of nutrients to food :$bprinciples and practices *260 $aCopenhagen$bNordic Council of Ministers$cc1995 *300 $a120 s. *4901 $aTemaNord$v1995:643 *500 $aPå omslaget: Food *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-06-17 *653 $anæringsmidler$anæringsstoffer$atilsetningsstoffer$amatvarer$_94297600 *830 0$aTemaNord (trykt utg.)$x0908-6692$v1995:643$w999407713734702201$_13403900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010061706023$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999601245434702202$b2021-11-14T20:39:06Z$z999601245434702202 ^