*001657814
*00520230401070229.0
*007ta
*008120222s1972 no# 000 0 eng
*00901372cam a2200313 c 4500
*015 $a7204414$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703137724702201
*035 $a(NO-LaBS)13470667(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)970313772
*035 $a970313772-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a664$qNO-OsNB$23/nor
*084 $aQ 27e10$2oosk
*1001 $aMyklestad, Ole$0(NO-TrBIB)90331292$_23287200
*24510$aEffects of heat treatment on composition and nutritive value of herring meal$cby Ole Myklestad, Johan Bjørnstad and Leif R. Njaa
*260 $aBergen$bFiskeridirektøren$c1972
*300 $a15 s.$btab.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 5, nr 10
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-05-23
*7001 $aBjørnstad, Johan$0(NO-TrBIB)90284094$_94654500
*7001 $aNjaa, Leif Rein$0(NO-TrBIB)90800971$_27647900
*7760 $tEffects of heat treatment on composition and nutritive value of herring meal$w991137219434702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 5, nr 10$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017052307207$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703137724702202$b2021-11-14T20:39:25Z$z999703137724702202
^