
Mat og ernæring
Åse Kringlebotn ; [til nynorsk ved Øystein Vigestad]Kringlebotn, Åse
Bok Nynorsk utgitt 1994
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*00166615 *00520231222040854.0 *007ta *008150401s1994 no 000 0 nno d *00901212cam a2200301 c 4500 *019 $bl *020 $a8200411842 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999422248764702201 *035 $a(NO-LaBS)484978(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)942224876 *035 $a942224876-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900 *24510$aMat og ernæring$cÅse Kringlebotn ; [til nynorsk ved Øystein Vigestad] *250 $aNynorsk<utg], 3. utg. *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1994 *300 $a224 s.$bill. *500 $a1. utg. 1986 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-11-01 *650 2$aNutrition$_10134800 *653 $aernæring$akosthold$aernæringslære$alærebøker$avideregående skole$ahelsefag$asosialfag$_24897400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016110148014$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200411842 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200411840 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999422248764702202$b2021-11-14T19:45:34Z$z999422248764702202 ^