Produksjon av storfekjøtt : kvalitet og fôring
av Thor HombHomb, Thor
Bok Bokmål utgitt 1981
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001695679 *00520230310120627.0 *007cr *007ta *008111108s1981 no# 000 0 nob d *00901247cam a2200397 c 4500 *015 $a8103213$2nbf *015 $a8202423$2nbf *019 $bl *020 $a8252905668$qh.$q(Rettet)$cNkr 65.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998222136304702201 *035 $a(NO-LaBS)1620675(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)114772487 *035 $a(NO-TrBIB)82221363x *035 $a82221363x-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *080 $a636.2 *080 $a636.2.033 *080 $a637.512 *08274$a636.2$qNO-OsNB$23/nor *084 $aN 89$2oosk *084 $aSFM$2bar *084 $aXSQ$2bar *084 $aXXK$2bar *1001 $aHomb, Thor$d1916-1993$0(NO-TrBIB)90127801$_22205300 *24510$aProduksjon av storfekjøtt :$bkvalitet og fôring$cav Thor Homb *260 $aOslo$bLandbruksforlaget$c1981 *300 $a128 s.,[2] pl.$bill. *500 $a1.utgave Gjøvik : Mariendals boktr., 1964 *500 $aHar bibliografi. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-04 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011102108089$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *961 $a220$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:998222136304702202$b2021-11-14T20:42:47Z$z998222136304702202 ^