*001715053
*00520160622155311.0
*007ta
*008100823s2009 no# 000 0 eng
*00902152cam a2200565 c 4500
*015 $a1012315$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788257509057$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991004128314702201
*035 $a(NO-LaBS)13505981(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100412831
*035 $a100412831-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a636.3085$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aLind, Vibeke$d1968-$0(NO-TrBIB)4746$_29183300
*24510$aEffects of pre-slaughter fattening systems and gender on the sensory profile and fatty acid composition of meat from lamb$cVibeke H. Lind = Effekt av sluttfôring og kjønn på sensoriske egenskaper og fettsyresammensetning i lammekjøtt / 2009
*24631$aEffekt av sluttfôring og kjønn på sensoriske egenskaper og fettsyresammensetning i lammekjøtt
*260 $aÅs$bDepartment of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences$c2009
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aPhilosophiae Doctor (PhD) Thesis$v2009:36
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2009
*650 7$aAutumn$2agrovoc$_187256800
*650 7$aConcentrates$2agrovoc$_187930000
*650 7$aDiet$2agrovoc$_186690200
*650 7$aExtensive husbandry$2agrovoc$_187372100
*650 7$aFattening$2agrovoc$_186930600
*650 7$aFatty Acids$2agrovoc$_186855800
*650 7$aFeeding$2agrovoc$_187054000
*650 7$aGrazing$2agrovoc$_186877900
*650 7$aHighlands$2agrovoc$_186581700
*650 7$aLamb meat$2agrovoc$_188242500
*650 7$aLambs$2agrovoc$_187194000
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganoleptic properties$2agrovoc$_186690800
*650 7$aPastures$2agrovoc$_186973600
*650 7$aRangelands$2agrovoc$_187194100
*650 7$aRoughage$2agrovoc$_186680300
*650 7$aRyegrass$2agrovoc$_191114300
*650 7$aSex$2agrovoc$_187689100
*650 7$aSlaughtering$2agrovoc$_188250700
*653 $alam$alammekjøtt$afôr$afôring$abeite$ahusdyrbruk$ahøst$aslakting$afjellområde$akjønn$_99758000
*830 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2009:36$w990424668734702201$_13191000
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991004128314702202$b2021-11-14T20:44:14Z$z991004128314702202
^