*001765770
*00520231216072429.0
*007cr
*007ta
*008130612s2001 no# 000 u mul
*00902067cam a2200433 c 4500
*019 $bl
*020 $a8203328024$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990009199344702201
*035 $a(NO-LaBS)16911591(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000919934
*035 $a(NO-TrBIB)112074081
*035 $a000919934-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $aeng$anob$anno
*044 $cno
*084 $aPd 42s$2ubtkl/2
*1001 $aFevang, Hans$0(NO-TrBIB)90767121$_15957100
*245 $aTextbook : engelsk for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag og naturbruk : modul 1
*24614$aEngelsk for 2-timers grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag, naturbruk
*250 $a3. utg., [fellesutg. bokmål/nynorsk]
*260 $aOslo$bAschehoug$c2001
*300 $a208 s.
*490 $aFact and fiction. 1$vD
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-22
*653 $alærebøker$avideregående$askole$aengelsk$_17967400
*7001 $aThesen, Halvor$d1944-$0(NO-TrBIB)90085728$_15583400
*7001 $aUlven, Eva$d1956-$0(NO-TrBIB)90764184$_11052200
*7400 $aEngelsk for 2-timers grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag, naturbruk
*800 $aFevang, Hans$tFact and fiction. 1$vD$_171543900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011032205065$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8203328024
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788203328022
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/2/2/9788203328022.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/2/9788203328022.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/2/8203328024.jpg$qimage/jpeg
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*960 $al$9LOCAL
*991 $avolumes$_10052300
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990009199344702202$b2021-11-14T20:48:04Z$z990009199344702202
^