*001766763
*00520250613135741.0
*007cr
*007ta
*008141010s1986 no 000 u nob d
*00901166cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999507653254702201
*035 $a(NO-LaBS)14057677(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)143618539
*035 $a(NO-TrBIB)950765325
*035 $a950765325-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aLied, Einar$0(NO-TrBIB)90342563$_15092600
*24510$aSykehuskost :$ben dobbeltposjonsundersøkelse av hovedmåltidene ved sentralkjøkkenet,$cav Einar Lied, Kåre Julshamn, Siri Bargård
*260 $aBergen$bFiskeridirektoratets ernæringsinstitutt$c1986
*300 $a47 bl.
*4901 $aRapporter og meldinger / Fiskeridirektoratet
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-09-18
*653 $akosthold,$afisk$_104224700
*7001 $aBargård, Siri$0(NO-TrBIB)99021313$_104224800
*7001 $aJulshamn, Kaare$0(NO-TrBIB)90402970$_14816000
*830 0$aRapporter og meldinger (Fiskeridirektoratet : trykt utg.)$x0800-0506$w998221891784702201$_11812700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014091809026$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999507653254702202$b2021-11-14T20:48:09Z$z999507653254702202
^