*001784026
*00520160622160839.0
*007ta
*008140924s2013 no# 000 0 eng
*00901749cam a2200397 c 4500
*015 $a1339340$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788257511555$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991335297034702201
*035 $a(NO-LaBS)14946197(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)133529703
*035 $a133529703-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a664$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aPaulsen, Morten Thyregod$d1977-$0(NO-TrBIB)51550$_105675500
*24510$aSensory interactions in meals: influence of tasting techniques, dynamic aspects and culinary principles$bSensoriske interaksjoner i måltid : effekten av smaksteknikker, dynamiske aspekter og kulinariske prinsipper$cMorten Thyregod Paulsen
*24631$aSensoriske interaksjoner i måltid$beffekten av smaksteknikker, dynamiske aspekter og kulinariske prinsipper
*260 $aÅs$bDepartment of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences$c2013
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2013:55
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aEngelsk tekst
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2013
*650 7$aFeed meals$2agrovoc$_187540900
*650 7$aFlavour$2agrovoc$_187199100
*650 7$aNutrient interactions$2agrovoc$_191385100
*653 $ainteraksjoner$asensoriske$amåltid$asmaksteknikker$akulinarisk$_105675700
*7102 $aUniversitetet for miljø- og biovitenskap$bInstitutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap$0(NO-TrBIB)7063837$4dgg$_15395800
*830 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2013:55$w990424668734702201$_13191000
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991335297034702202$b2021-11-14T20:49:41Z$z991335297034702202
^