*001791822
*00520230309182308.0
*007ta
*008141208s2014 no# 000 u nob
*00901277cam a2200337 c 4500
*015 $a1439782$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788270778935$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991438068824702201
*035 $a(NO-LaBS)13470946(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)143806882
*035 $a143806882-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08204$a338.47664$223
*1001 $aPrestvik, Anne Strøm$d1979-$0(NO-TrBIB)2003996$4aut$_69838600
*24510$aKartlegging av arbeidskrafts- og kompetansebehov i matindustrien$cAnne Strøm Prestvik, Per Christian Rålm
*260 $aOslo$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c2014
*300 $aVI, 70 s.$bill.
*4901 $aNILF-rapport$v2014-2
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-08-31
*650 7$aFood industry$2agrovoc$_186672500
*650 7$aFood science$2agrovoc$_186822700
*653 $amatindustri$amatfag$akompetanse$_106319400
*7001 $aRålm, Per Christian$d1972-$0(NO-TrBIB)11227$4aut$_85697200
*830 0$aNILF-rapport (trykt utg.)$x0805-7028$v2014-2$w999506699894702201$_12002400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018083107052$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991438068824702202$b2021-11-14T20:50:21Z$z991438068824702202
^