*001816468
*00520230303111410.0
*007cr
*007ta
*008131205s2000 no# 000 0 nob
*00902122cam a2200457 c 4500
*015 $a0007468$2nbf
*019 $bl
*020 $a8205271674$qh.$cNkr 148.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990006151104702201
*035 $a(NO-LaBS)4626386(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000615110
*035 $a(NO-TrBIB)101290241
*035 $a000615110-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.56$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aHensley, Nina Dreyer$d1962-$0(NO-TrBIB)90935777$_11535700
*24510$aSommermat$cNina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe ; oppskriftene er lagt til rette for kokebok av Tove Skjeltorp ; [fotos: Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley]
*250 $a2. utg.
*260 $a[Oslo]$bGyldendal fakta$c2000
*300 $a160 s.$bill.
*500 $a1. utg. 1997
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-06-14
*653 $akokebøker$_10020500
*7001 $aHensley, Jim$d1963-$0(NO-TrBIB)90935778$_11535600
*7001 $aLøwe, Paul$0(NO-TrBIB)97048325$_10501900
*7001 $aSkjeltorp, Tove$d1954-$0(NO-TrBIB)90115594$emedarb.$_32260900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008102800101$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205271674
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205271674
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205271678
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/7/9788205271678.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/7/8205271674.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/7/9788205271678.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/7/9788205271678.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990006151104702202$b2021-11-14T20:51:58Z$z990006151104702202
^