*001822755
*00520160622161452.0
*007ta
*008150825s2015 no# 000 0 eng
*00901711cam a2200337 c 4500
*015 $a1526181$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788257512750$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991513321344702201
*035 $a(NO-LaBS)13920915(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151332134
*035 $a151332134-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a616.1$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aMcStay, Rita Nilsen$0(NO-TrBIB)15034580$4aut$_108889200
*24510$aCheese intake and risk factors for cardiovascular diseases and the metabolic syndrome :$bwith particular reference to Gamalost intake and its effect on blood pressure = Inntak av ost og risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer og det metabolske syndrom : med fokus på Gamalost-inntak og effekten på blodtrykk$cRita Nilsen McStay
*24631$aInntak av ost og risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer og det metabolske syndrom$bmed fokus på Gamalost-inntak og effekten på blodtrykk
*260 $aÅs$bFaculty of Veterinary Medicine and Biosciences, Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences$c2015
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2015:23
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Ås, 2015
*7102 $aNorges miljø- og biovitenskapelige universitet$bInstitutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap$0(NO-TrBIB)14035007$4dgg$_204435800
*830 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2015:23$w990424668734702201$_13191000
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991513321344702202$b2021-11-14T20:52:18Z$z991513321344702202
^