*00183012
*00520240812104241.0
*007ta
*008050215s1966 no d e 0 eng
*00901399cam a2200301 c 4500
*015 $a6602165$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703087104702201
*035 $a(NO-LaBS)14500249(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)97030871x
*035 $a97030871x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a664$qNO-OsNB$22/nor
*1001 $aNjaa, Leif Rein$0(NO-TrBIB)90800971$4aut$_27647900
*24510$aProtein value of herring meal and some other protein concentrates of marine origin for the young rat$cbv Leif Rein Njaa, Finn Utne and Olaf R. Brækkan
*260 $aBergen$bFiskeridirektøren$c1966
*300 $a25 s.$cdiagr.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 5, nr 1
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-04-06
*7001 $aBrækkan, Olaf R.$0(NO-TrBIB)90758296$4aut$_14816100
*7001 $aUtne, Finn$0(NO-TrBIB)90956543$4aut$_27648000
*7760 $tProtein value of herring meal and some other protein concentrates of marine origin for the young rat$w991137217494702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 5, nr 1$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017040648037$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703087104702202$b2021-11-14T19:47:00Z$z999703087104702202
^