*001881764
*00520230401070201.0
*007ta
*008050215s1968 no# 000 0 eng
*00901254cam a2200277 c 4500
*015 $a6800703$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703092604702201
*035 $a(NO-LaBS)15174027(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)970309260
*035 $a970309260-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a664$qNO-OsNB$22/nor
*1001 $aNjaa, Leif Rein$0(NO-TrBIB)90800971$_27647900
*24514$aThe Amino acid composition and the protein value of four selected fish meals for the young chick$cbv Leif Rein Njaa ... [et al.]
*260 $aBergen$bFiskeridirektøren$c1968
*300 $a12 s.$bTab.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 5, nr 5
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-11-07
*7760 $tThe Amino acid composition and the protein value of four selected fish meals for the young chick$w991137218114702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 5, nr 5$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017110748035$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703092604702202$b2021-11-14T20:56:22Z$z999703092604702202
^