*00191858
*00520230402065839.0
*007ta
*008160712s2016 no d 00 0 nob
*00901092nam a2200217 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-8364-012-0$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920139281602201
*035 $a(NO-LaBS)13509640(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aSpetalen, Halvor$d1964-$0(NO-TrBIB)90849620$4aut$_20133600
*24510$aLikt og ulikt :$bom eksamensgjennomføring i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag$cHalvor Spetalen
*260 $aOslo$bYrkesfaglærerutdanning i restaurant- og matfag, Institutt for yrkesfaglærerutdanning, Høgskolen i Oslo og Akershus$c2016
*300 $a20 s.$bdiagr.$c24 cm
*4901 $aa HiOA rapport$v2016 nr. 6$xISSN 1892-9648
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-10-07
*7102 $aHøgskolen i Oslo og Akershus$bInstitutt for yrkesfaglærerutdanning$0(NO-TrBIB)12059192$4pbl$_29011100
*830 0$aHIOA-rapport (trykt utg.)$x1892-9648$v2016 nr. 6$w991146349474702201$_17985600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020091707656$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919847301602202$b2021-11-14T19:47:49Z$z999919847301602202
^