*00192833
*00520230402061857.0
*007ta
*008110826s1986 xx# 000 u nob d
*00901240cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999826890804702201
*035 $a(NO-LaBS)13744383(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)98268908x
*035 $a98268908x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aGåsdal, Odd$d1951-$0(NO-TrBIB)90136446$_13336500
*24510$aProdusentenes vurdering av slakteriene :$ben utvalgsundersøkelse i Hå, Time, Klepp, Vindfjord og Tysvær$cav Odd Gåsdal
*260 $aÅs$bNLVF, Styringsutvalget for samvirkeforskning$c1986
*300 $a93, 14, 5 bl.
*4901 $aArbeidsrapport / Forskningsprogrammet Landbrukssamvirket i samfunnet$vnr 22
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-02-05
*650 7$aAbattoirs$2agrovoc$_186760600
*650 7$aFarmers$2agrovoc$_185689000
*650 7$aHuman behaviour$2agrovoc$_185592400
*650 7$aMeat production$2agrovoc$_186760700
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*653 $aslakteri$aprodusent$akjøttproduksjon$_29150200
*830 0$aArbeidsrapport (Forskningsprogrammet Landbrukssamvirket i samfunnet)$vnr 22$w999325029114702201$_19600200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018020548401$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919833091402202$b2021-11-14T19:47:52Z$z999919833091402202
^