
Smaken av røk : metoder og teknikker, råvarer og oppskrifter
Henry JohnsenJohnsen, Henry
Bok Bokmål utgitt 2014
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001932284 *00520230309183024.0 *007ta *008150209s2014 no# 000 0 nob *00900992cam a2200289 c 4500 *015 $a1508191$2nbf *019 $bl *020 $a9788230327043$qib. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991442050844702201 *035 $a(NO-LaBS)15012770(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)144205084 *035 $a144205084-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *08204$a641.5$223 *08274$a641.4$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aJohnsen, Henry$d1949-$0(NO-TrBIB)90810664$4aut$_16477000 *24510$aSmaken av røk :$bmetoder og teknikker, råvarer og oppskrifter$cHenry Johnsen *260 $aTromsø$bShopacross$c2014 *300 $a121 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-09-30 *653 $akokebøker$arøke$amat$arøyking$avarmrøyking$_47798900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020032507059$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991442050844702202$b2021-11-14T21:06:54Z$z991442050844702202 ^