
Sunn pasta, helt enkelt! : grønn vri på din favorittmat
Vibeke Klemetsen ; foto: Mats DreyerKlemetsen, Vibeke · Bok · Bokmål · utgitt [2019] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001944385 *00520230307084658.0 *007ta *008190807s2019 no o e 00 0 nob *00903226nam a2200421 c 4500 *019 $bl *020 $a9788205522268$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920899090302201 *035 $a(NO-LaBS)12117798(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150328199 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *060 4$aWB 405 *08204$a641.822$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aKlemetsen, Vibeke$d1975-$0(NO-TrBIB)10034524$4aut$_86091700 *24510$aSunn pasta, helt enkelt! :$bgrønn vri på din favorittmat$cVibeke Klemetsen ; foto: Mats Dreyer *264 1$aOslo$bGyldendal$c[2019] *300 $a168 sider$bfotografier$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *500 $a"Passer for alle - også de glutenfrie og vegetarianere!" - Omslaget *520 $aNorges yogadronning, Vibeke Klemetsen, viser hvor lite som skal til for å gjøre familiens favorittretter litt sunnere. Med Vibekes grønne vri får du deilig pasta som er næringsrik og lett for kroppen. Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Sunn pasta, helt enkelt! viser hvilke pastaalternativ som fins i dag, alt fra bønnepasta, spiraliserte grønnsaker, glutenfri pasta, til hjemmelaget durumpasta. Vibeke har samlet sine beste triks og oppskrifter, for å knekke myten om at pasta er usunt og full av karbohydrater! Vibeke Klemetsen er en lidenskapelig hobby-kokk, og fikk italiensk matlaging inn med genene med sine italienske aner. Etter at hun vant TV-konkurransen Masterchef for noen år siden har hun jobbet med matlaging også profesjonelt. Vibeke har blant annet laget pastaprogram på TV. Der hun reiste Toscana på kryss og tvers, for å finne de beste oppskriftene og lærte kokketriksene som gir rettene det lille ekstra. *650 2$aCooking$0(DNLM)D003296$_10559900 *650 2$aFood$0(DNLM)D005502$_11001500 *650 2$aHealth$0(DNLM)D006262$_11613200 *650 7$aPasta$2bokbas$9nno$_189160600 *650 7$aPasta$2bokbas$9nob$_189160700 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aDreyer, Mats$d1985-$0(NO-TrBIB)1535375976509$4ill$_11002100 *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/99/81/150328199/productimage_OS_7ae8f05274f48f15efb5c89a772b910d18322f67.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/99/81/150328199/productimage_ORG_74d31c30ff2021462e1cdfbac45b4f6a23166f3e.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205522268 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/6/9788205522268.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/6/9788205522268.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/6/9788205522268.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920016094602202$b2021-11-25T03:30:30Z$z999920016094602202 ^